Ekebo Design

Sticksidorna

Välkommen till sticksajten!

Nu har nätbutiken öppnats!. Vi hoppas att ni ska ha nytta och nöje i att kolla vad vi erbjuder. Där finns både färdigstickat och saker att sticka. Nätbutiken hittas här! Klicka på den svenska flaggan så blir allt på svenska!

Vi har fått ut mycket av handarbete och älskar det. Vi hoppas att få dela denna kärlek med er alla.bomullströja

Några praktiska råd innan ni ser er omkring:

Kom ihåg att färgerna ni ser inte nödvändigtvis stämmer exakt överens med dem vi såg då vi lade ut bilderna. Det finns många steg på vägen från bildtagning till bilden på skärmen, och de flesta ändrar lite på färgerna.

Vi strävar till att göra kvaliteten på våra produkter så hög som möjligt genom att använda kvalitetsmaterial och lägga stor vikt vid tillverkningsprocessen. Ifall du ändå inte är nöjd, var snäll och ta först kontakt med oss.

spetsponcho Var snäll och kom ihåg upphovsrätten. Det ligger en hel del arbete bakom våra modeller, så vi tycker att det är rätt att inte ta vårt arbete ifrån oss. Om ni köper en beskrivning av oss, får den användas den för eget bruk och för den egna familjen. Ni får inte tillverka serier för försäljning. Ni får inte heller kopiera mönstret och ge/sälja kopiorna. Ni får inte heller kopiera färdiga produkter. Vi har som innehavare av upphovsrätten rätt att bestämma över vad som görs med designen.arantröja

Alla priser på denna webbplats är i Euro (€). Om ni vill veta det ungefärliga priset i den egna valutan, ändra valutan i boxen till höger i nätbutiken. Priserna är inte exakt de som ni betalar, eftersom olika mellanhänder tar provision. Valutorna uppdateras inte heller automatiskt.

Jag hoppas att ni trivs här lika bra som jag som gjort webbplatsen. Jag har nu stickat i över 40 år och älskar det.

Ha det så roligt och välkommen tillbaka många gånger!

Skicka epost

eklöv
        © Ab Ekebo Consulting Oy