Ekebo Design

tammenlehti

Neulontasivusto

Tervetuloa neulontasivustollemme!

Nyt on suomenkielinen verkkokauppa avattu, ja se löytyy täältä. Toivomme siitä olevan huvia jarannekkeet hyötyä sinulle, ja että viihdyt selaamassa tarjontaamme. Siellä on sekä valmiita tuotteita että itse tehtäviä projekteja sinulle.

Olemme saaneet käsityöltä paljon ja rakastamme sitä. Toivomme että saisimme jakaa kanssasi tämän rakkauden.

pitsiponchoMuutama käytännön neuvo ennenkuin jatkat katselua:

Muista että näkemäsi värit eivät välttämättä ole täsmälleen samoja kuin kuvaamiemme tuotteiden värit.puuvillaneule Kuvan matkalla ruudullesi on monta vaihetta, ja useimmat muuttavat värejä hieman.

Pyrimme tuottamaan mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita käyttämällä laadukkaita materiaaleja ja kiinnittämällä suurta huomiota valmistusprosessiin. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen, ole ystävällinen ja ota ensin yhteyttä meihin.

Muista tekijänoikeus. Malliemme takana on melkoinen työmäärä, joten mielestämme ei ole oikein ottaa työtämme meiltä pois. Mikäli ostat meiltä neuleohjeen, saat käyttää sitä omiin ja lähipiirisi tarpeisiin. Et saa valmistaa tuotteita myyntiin. Et myöskään saa kopioida ohjetta ja antaa/myydä kopioita. Et myöskään saa kopioida valmiita tuotteita. Meillä on tekijänoikeuden haltijana oikeus määrätä mallin käytöstä.

Kaikki sivuston hinnat ovat Euroina (€) ja sisältävät arvonlisäveron.

Toivon sinun viihtyvän täällä. Olen neulonut yli 40 vuotta ja aion edelleen jatkaa!

Pidä hauskaa ja tervetuloa takaisin aina vain!

Lähetä postia

Alkuun
        © Ab Ekebo Consulting Oy